gelecekteki hayallerimle ilgili kompozisyon

KOMPOZİSYON ÖRNEKLERİ,hayallerimle ilgili deneme,ileride gerçekleşebilecek hayallerimle ilgili deneme,gelecekteki hayallerimle ilgili kompozisyon,

GELECEKTEKİ HAYALLERİMLE İLGİLİ KOMPOZİSYON

      Gelecekte neler olacak, ne gibi şeyler  değişecek? Bu durumu  hiç kimse bilmiyor. Biz yalnız  tahmin ediyoruz. Gelecek zamanın bizlere neler getireceği hakkında bir fikrimiz olmuyor. Her insanın kendine ait geleceği olur.  Ben de gelecek zamanlar hakkında düşünüyorum ve plan yapıyorum.Şu an okuyorum ve ileride iyi bir okulu kazanmak istiyorum.   Ben gelecekte eğitimli, vatanına faydalı gururlu bir insan olmak istiyorum, kendi etrafımdaki ve dünyadaki tüm insanlara  faydalı bir şey yapmak istiyorum. Bence her  kişi  için bu hayatta en önemli şey ailedir. Örneğin  benim için aile çok önemli , onlarla zaman geçirmekten keyif alıyorum.

   Hayallerimden biri de ileride   kendime ait iş yeri  açmak. Bu sayede de insanlara faydalı olacağıma inanıyorum  .  Yaşam  her zaman harika olmaz, bazen iyi, bazen de kötü şeyler oluyor. Ama bizim birtakım  sınavlardan geçmemiz lazım. Bu sınavları başarmamız gerekli. Ben hedefime  ulaşmak için gayret edeceğim ve bu hedefimin  yerine geleceğine inanıyorum.
        Her kişi  hayalleri ile yaşar. Hayaller insanı  hayata bağlayan en önemli  unsurlardan bir tanesidir. Hayatı boyunca iyi olmak  için mücadele eden, hayatını  devam ettirmek için emek veren insanlar her zaman daha güzel zamanların  hayalini kurmaktadır . Hayallerimiz ulaşılamayacak gibi  olmadığı sürece insana her zaman fayda  sağlar. Çünkü kişi hayal ettiği sürece  bu hayallere ulaşabilmek içi mücadele etmektedir. Bu mücadele insanı  hayata  bağlamakta ve ona yaşama şevki  aşılamaktadır. İnsan hayallerine ulaştığı vakit  ise inanılmaz bir mutluluk yaşamaktadır. Hayallere ulaşmanın  vermiş olduğu mutluluğun zevki  tarif edilemeyecek kadar güzeldir. Bu sebeple  her insan hayatı boyunca küçük veya büyük hayaller kurmaya devam etmelidir. Çünkü insan demek aynı zamanda hayal demektir.


Share:

5 yorum:

  1. Güzel olmuş tşk

    YanıtlaSil
  2. kopyalayamadım ühü

    YanıtlaSil
  3. ama gayet gğzel olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Güzel olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. hocamız yazılıda soracaktı elinize sağlık teşekkürler

    YanıtlaSil

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.