sevim ak lodos yolcuları kısa kitap özeti


SEVİM AK LODOS YOLCULARI KISA KİTAP ÖZETİ VE KONUSU
          Bir gün mahalleye, hiç kimsenin tanımadığı, evsiz takımından bir adam çıkagelir; döşeğini bir köşeye serer, ve oraya yerleşir. 

Bu garip adam, mahallenin bütün düzenini değiştirecektir. Apartmanın şişman  çocuğu Aykut, sokaklarda kağıt helva satan Satılmış, apartmanda oturanlar: Güzin Hanım, emekli Sami Bey, ister istemez bu yeni adamın neden olduğu değişikliğe bir ucundan katılırlar. Bir dün deli bir lodos, ortalığı birbirine katıp alt üst eder. Lodos, bilirsiniz, güneyden esen yeldir. Her şey birbirine karışır, herkes kendini bir başka yerde bulur. Çocuk edebiyatımızın usta yazarı Sevim Ak, her zamanki hayal gücünü kullanarak, yine çocukların dünyasına çok renkli bir serüven romanıyla sokuluyor. Lodos Yolcuları'nda çok değişik ortamlarda çok değişik çocuklarla
Eskiler Alırım! kitabının da yazarı Sevim Ak tarafından kaleme alınan Lodos Yolcuları kitabı Çocuk türünde okuyucusu ile buluşuyor. Can Çocuk Yayınları yayınevinden 0 yılında 9789750702815 isbn kodu ile kitapçılarda satışa sunulan Lodos Yolcuları isimli kitap 160 sayfadan oluşuyor. Lodos Yolcuları kitabını okuduysanız mutlaka oyunuzu, kitap incelemelerinizi ve alıntılarınızı bekliyoruz. Neokur kullanıcıları fikirlerinizi merak ediyor!
Yazar: 
Sevim Ak
Yayınevi: Can Çocuk Yayınları
ISBN: 9789750702815
Sayfa: 160 sayfa
tanışacaksınız


Share:

3 yorum:

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.