Düşler Atlası Kısa Özeti

 DÜŞLER ATLASI KİTABININ KISA ÖZETİ


Düşler Atlası'nda Deniz ile Bamba bir araya geliyor. Değişim Programına katılan öğrenciler ve arkadaşları, öğretmenleriyle bir gemi yolculuğuna çıkıyorlar sonrasında bir adada mahsur kalıyorlar , adanın yerlileriyle karşılaşıyorlar bu şekilde serüven başlıyor.

Bu eserdeki kahramanımız Ra. Hayalperst, cesur ve kabilesi için çok özel bir kız. Bu kitapta da arkadaşlık, güven konuları işleniyor.

Göğü Yere Indirelim eserinde Deniz bu programa katılıyor ve kendisini Afrika'da bir kabilede buluyor. Burada dostluğu, birlikte yaşamanın , paylaşmanın önemini öğreniyor. Yeryüzünün Kalbi kitabında Afrika'nın Mbuti Kabilesi'nden Türkiye'ye gelen Bamba kendisini beton yığınlarının arasında buluyor. Çevresindekilere yeşilin değerini , hayvanların dostluğunu, paylaşmanın ve sevginin önemini hatırlatıyor.

Dünyayı yalnız hayalperestler değiştirebilir. Meraklı gözler, kâşif ruhlar ve yaratıcı zihinler sizi ileriye taşır. Peki, hayalleriniz için sınırlarınız nelerdir? Onlara ulaşabilmek için nereye kadar gidebilirsiniz? Ya  zorluklarla başa çıkma konusunda kendinize ne kadar güvenirsiniz? Mesela beklemek de dahil midir hayallerinize kavuşmaya? Ya derin üzüntüler yaşamak? Doğru cevabı bulduğunuz gün, yeni yaşamınızın ilk günü olacak.

Düşler Atlası Kısa Özeti,Düşler Atlası uzun Özeti,Düşler Atlası Kısa Özeti özgür balpınar,Düşler Atlası konusu,Düşler Atlası ödevi,KİTAP ÖZETLERİ,

Share:

5 yorum:

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.