Sahibini Arayan Keman Kısa Özeti

Sahibini Arayan Keman Kısa Özeti


              Öğretmenlerinin teklifi üzerine sınıftaki tüm öğrenciler koleksiyonculuğa merak sarmıştır. Pul, peçete, eski para derken iş gazoz kapağı toplamaya dek uzanır. Oysa Erkan'ın çok daha parlak bir düşüğncesi vardır: Kelebek koleksiyonu yapmak. Peki ama nasıl? Parklarda, bahçelerde uçuşan o canım kelebekleri yakalayabilmek öyle kolay mı ki? Birileri Erkan'ı bu tutkusundan vazgeçirmeli. İyisi mi Erkan anı koleksiyoncusu olsun. Siz hiç böyle bir koleksiyoncu ile tanıştınız mı? Sahi, anı koleksiyoncusu topladığı hatıraları nerede saklar? 

            Henüz maç başlamadan düzenlenen yalancı bir kupa töreni, Eyüp ustanın mağaza vitrininde sahibini arayan ladin ağacından yapılmış usta işi bir keman, sahibi tarafından hor kullanılıp daha eskimeden eskiciye satılmak zorunda bırakılmış mavi pötikareli bir koltuk ve büyüyünce ne olmak istediğine karar veremeyen bir kişi .

           Yeni eserinde , yaşamın içinden yedi farklı öykü anlatan Koray Avcı Çakman, öykülerinin satır aralarında, biriktirdiğimiz tüm anıların yaşamımıza kattığı zenginliği ve günümüz insanının maymun iştahlılığı üzerine mizahi öğelerle bezeli eleştirel bir resim çiziyor.

Sahibini Arayan Keman Kısa Özeti,Sahibini Arayan Keman  kitap Özeti,Sahibini Arayan Keman Kısa Özeti koray avcı çakman,KİTAP ÖZETLERİ,

Share:

1 yorum:

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.