Dünyayı Sırtında Taşıyan Balık Kısa Özeti

 Dünyayı Sırtında Taşıyan Balık Kısa Özeti

Kitapta anlatılan olaylar İran'da geç mektedir.Tebriz şehrinde bir çocuk olarak yaşayan emir Dünyanın bütün seslerini duyabiliyordu .  yani dünyadaki bütün sesleri duyabilecek kadardı fakat Emir'in çok iyiydi duyamayan kulakları bu bütün sesleri duymasına engel olamazdı Tesadüfen bir balıkla karşılaşıp o küçük balığın yaşamını değiştireceğine daha bilmiyordu bahsettiğimiz küçük Emir özgürlüğüne kavuşmak istiyordu Emirdağ kendi özgürlüğüne kavuşamadan kırmızı balığın özgürlüğüne bağlı olarak kalmıştı sanki ailesiz olarak ve sevgisiz yaşamanın zorluğuna katlanmak zorundaydı .
     
Emir sadece artık hayallerinin ve umutlarının peşinde koşmak taydı Emir bunları yaparken uzun ve Zorlu olan yolculuğa çıkmaktadır lakin o Hayallerinden ve umutlarının asla vazgeçmem işti Emir her zaman bir şeyleri başaracağına inanıyordu ve kırmızı balığın Özgürlüğü de sanki kendisine bağlı gibiydi.

Dünyayı Sırtında Taşıyan Balık Kısa Özeti,Dünyayı Sırtında Taşıyan Balık uzun Özeti özgür balpınar,Dünyayı Sırtında Taşıyan Balık konusu,KİTAP ÖZETLERİ,
Share:

4 yorum:

  1. Bu gün sınavım var bana şans dileyin

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. allahına neresi uzun açıklamamış ayrıntı vermemiş kusura bakmayın ama özet bişeye yaramaz ne bu ya kitabın arkasındakini saçma saçma yazmış..

      Sil
    2. Bende bunun özet olduğunu düşünmüyorum

      Sil

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.