Geçmişten Gelen Konuklar Kısa Özeti

 Geçmişten Gelen Konuklar 

Yağmur ile Damla, zaman bisikleti ile zamanda yolculuk yapmaya karar verirler. Zamanlarından yüz bin yıl önce Karain Mağarası civarına gitmeye karar verirler. Kimseye görünmeden orada yaşayan insanların hayatlarını gözlemlerler. Çuka ve Anin ise  kabile reisleri olarak bilinmektedir.

Birkaç kez yapan Yağmur ve Damla artık tedbirsiz davrandıkları için bir gün Çuka’ya yakalanırlar. Bu durum karşısında bir şekilde kurtulmayı başarırlar. Yağmur ve Damla, kendi zamanlarından geçmişe bir takım şeyler götürmek isterler lakin yapamazlar.

Bir gün Çuka’yı geçmişten günümüze getirmek isterler. Çuka günümüz dünyasını  sever. Hayretle etrafına bakar. Günümüzden geçmişe bir şeyler götürmek ister. Yanına bir ayna alır ve götürür. Yağmur ve Damla bu durumu yaşadıkları zamanda farklılıkların oluşmasıyla anlarlar. Çuka’nın aldığı aynayı bulurlar ve her şey düzelir.

Yağmur ve Damla geçmişe giderek Çuka halkına yardım ederler. Lakin bu tarihi değiştirir. Çuka halkı ölmeye başlar. Bu sebeple Yağmur ve Damla bir daha zaman yolculuğu yapmamaya karar verirler.

Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.