Postayla Gelen Deniz Kabuğu Kısa Özeti

 Postayla Gelen Deniz Kabuğu Kitabının Konusu 



Eser internet bağımlılığının geldiği son noktayı ve çocukların internete olan ilgisinin ne gibi sorunlara yol açtığını anlatmaktadır.

Postayla Gelen Deniz Kabuğu Özeti


Küçük bir kız çocuğu olan Sude, çalışan anne ve babası sebebi ile aile ilgisinden uzak olarak büyümektedir. Evde canı sıkılan ve yaşamdan kopan bir çocuk olan Sude, bu durumun ailesi tarafından fark edilmesinin ardından kendisine bir tablet alınmasıyla bu kitapta olaylar başlar.

Sude’ye alınan tablet, onun yaşamının artık bir parçası olur. Tablet ve Sude ayrılmazlar. Sude her zaman tabletten oyunlar oynamaya devam eder. Bütün akranları da bu şekildedir. Sude, evde, ev dışında tabletten ayrılmaz. Taşınabilir olarak kullandığı tablet için internet de almıştır.

Sude  bir tablet bağımlısı olmuştur. Sude’nin bu tavrı ailesinin de gözünden kaçmamıştır. Annesi ve babası bu durumun üstesinden gelmek için çabalamaya başlamıştır. Tablet bağımlılığı olan Sude için kalıcı çözümler bulmaya çalışırlar. Annesi bir yazılım şirketinde çalışmaktadır. Çocuğuna olan ilgisizliğinin sonucunu çekmektedir.

Annesi, bir kişi ile görüşür ve Sude’yi bu durumdan kurtarmasını ister. Gerçekten çok zor zamanlar geçirirler. Sude bu durumdan kurtulur ve yeniden birlikte  hayat sürerler.

Share:

11 yorum:

  1. Bence çok iyi bir internet sayfası bütün özetleri buradan yapıyorum.

    YanıtlaSil
  2. kitabın adıyla kitabın hiç bi alakası yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonlarına doğru var okursan anlarsın

      Sil
  3. Bu konu anlatımı yetersiz bence

    YanıtlaSil
  4. Çok kısa ve detaysız. Diğer sitelerde ise tam tersi, aşırı uzun ve detaylı. Mecburiyetten buradan yazıyorum. Uzun özet yazmaya vakti olanlar uzun yazsın. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.