Kamp Arkadaşları Kitabının Kısa Özeti

 

Kamp Arkadaşları Kitabının Kısa Özeti

Kamp Arkadaşları Kitabının Kısa Özeti,kamp arkadaşları uzun özeti,kamp arkadaşları ipek ongun özeti,kamp arkadaşları oku,KİTAP ÖZETLERİ,

Nilgün ile Şerife iki mektup arkadaşıdır. Birbirlerine sürekli mektup yazarlar ve birbirlerini çok severler. Nilgün'ün doğum gününde, Nilgün'ün dedesi ona armağan olarak bir adet kamp çadırı alır. Bu kamp çadırını alarak hep birlikte kampa giderler. Nilgün, dedesi, Defne, anneannesi yaz tatiline giderler. Bu yaz tatiline giderken Nilgün, arkadaşı Şerife'yi de yanında  götürür.

İki arkadaşın başından geçen hadiseler anlatılmaktadır. Nilgün ve Şerife tatil boyunca çadırda kalırlar. Dedesi ve anneannesi de Defne'yi alarak bir otelde kalırlar. Otelin sahibi olan Şükrü bey hepsine çok iyi davranır ve onları çok sever. Şerife ile Nilgün Şükrü beyin oteline müşteri göndermekte, organizasyon düzenlemektedir. Tatilin son gününde, hep birlikte toplanıp Şükrü beyin otelinde parti yaparlar. Sonrasında herkes evine döner. Şerife de Manisa'ya döner. Kitapta çok eğlenceli serüvenler anlatılır.

Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.