Asistanın İsyanı Kitabının Özeti

Asistanın İsyanı Kitabının Özeti

 Atanamamış bir öğretmen  Hikmet'in en büyük hayali, gelecekte iyi bir yazar olmaktır. Bunun için yayınevlerinin kapısını aşındıran genç adamın talihi bir türlü yüzüne gülmez. Kaderine razı geldiği bir dönemde aklına eski bir arkadaşı düşer. Ta Amerika'dan kendisine uzanan yardım eli Hikmet'i tekrardan yaşama bağlayacak güçtedir. Yeni dijital asistanı Sera Gold sayesinde belki de tüm zamanların en iyi romanına adını yazdırmayı başaran Hikmet'in yazın serüveni bambaşka bir yöne evrilmek üzeredir. Tüm bu hadiseler yaşanırken üç liseli genç de bu girift maceranın parçaları hâline gelirler. Hackerlığın ve sosyal medyanın sınırlarını zorlayan Özge, Funda ve Aras; Sera'ya yem olmadan Hikmet'i içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarabilecek midir?

Asistanın İsyanı özeti,Asistanın İsyanı miyase sertbarut,Asistanın İsyanı kısa özeti,Asistanın İsyanı oku,Asistanın İsyanı konusu kişileri,KİTAP ÖZETLERİ,

Esin kaynağını yapay zekâ programları tarafından yazılan “gerçek” yazılardan alan Miyase Sertbarut, bu romanıyla edebiyatın sadece insanlara değil makinelere de ruh kazandırabileceğini gösteriyor.

Bir metni edebî eser kılan unsurların en temeline, yani duygulara değinirken zaaflarına yenik düşen gerçek ve sanal ruhların hayatlarından  kesitler paylaşan Asistanın İsyanı, sürpriz sonuyla okurları şaşırtıyor.

Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.