Annemle Babam Sınıfta Kısa Özeti

 

Annemle Babam Sınıfta Kısa Özeti

          Kitabın kahramanı olan çocuk altıncı sınıfa gitmeketedir ve okulu fazlaca sevmiyor. Ailesinden kendini dünya seyahatine çıkarmasını istiyor. Anne ve babası ise kendisinin olanların değerini bilmesini istiyor. Kendileri aslında o yaşlard a-olmayı çok istiyor. Ve birden anne babası 11 yaşına giriyor ve macera başlıyor.

            Annemle babam sınıfımda. Dahası buna bizzat ben yol açtım. Daha dün akşam, ikisi de otuz altı yaşındaydı ve normal birer anne-babam vardı. Bu sabah on bir yaşındalar... Uyanıp da, dev pijamalarının içinde kaybolmuş şu 2 çocuğu gördüğümde, elbette durumu hemen kavrayamadım.

                   Okul! Her şeyin orada başladığını çözdüm. Altıncı sınıftan nefret ediyordum. Annemle babamsa, durumu anlayıp basit bir çözüm bulmak, mesela beni dünya seyahatine çıkarmak yerine, şu anda benim yaşımda olmak için neler vermeyeceklerini söyleyip duruyorlardı. Cevabım hep aynıydı: ‘’Dediğiniz olursa görürüm sizi.’’ Şansımı çok zorlamış olmalıyım. Dileğim kabul olmuştu.


Annemle Babam Sınıfta Kısa Özeti,Annemle Babam Sınıfta uzun Özeti,Annemle Babam Sınıfta konusu,Annemle Babam Sınıfta kişileri,KİTAP ÖZETLERİ,

Share:

2 yorum:

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.