Gazeteci Çocuk Kitabının Kısa Özeti

Gazeteci Çocuk Kitabının Kısa Özeti


Henüz on bir yaşındaki Victor, yaşadığı kasabanın en iyi beyzbol oyuncuları arasındadır. Beyzbol oyununda sergilediği maçlar mükemmeldir. Victor sert atışlar yaptığı beyzbol oyununda çok hızlıdır. Ne var ki Victor'un konuşması beyzbol oyunculuğu kadar hızlı değildir. Kekemelik sorunu yaşayan çocuk kendi ismini bile söylemekte zorlanmaktadır.

 Kitabın ana kahramanı olan  Victor çok sevdiği beyzbol oyunundaki sert atışı sonucu arkadaşı Rat'in yaralanmasına neden olur. Arkadaşı Rat gazete dağıtıcısı olarak çalışmaktadır. Bu durum karşısında üzgün olan Victor arkadaşa Rat'e yaz tatilinde onun yerine gazete dağıtıcılığı yapabileceğini söyler. Rat Victor'un teklifini kabul eder. Victor gazete dağıtıcılığına başladığında bu işin sandığı kadar  kolay olmadığını görür. Çünkü gazeteleri dağıtırken birçok insanla iletişim içinde olmak zorunda kalır. Yaz tatilini gazete dağıtıcısı olarak geçiren Victor mükemmel bir deneyim yaşar.

Gazeteci Çocuk kısa özeti,Gazeteci Çocuk uzun özeti,Gazeteci Çocuk kitabının ana düşüncesi,Gazeteci Çocuk konusu kişileri,KİTAP ÖZETLERİ,

Gazeteci çocuk adlı kitabın yazarı Vince Wavter'dır. Yazar kendi hayatından yola çıkarak yazdığı Gazeteci Çocuk adlı kitabı uluslararası bir çok ödüle layık görülmüştür.

Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.