kış mevsimi ile ilgili kompozisyon deneme

KIŞ MEVSİMİ İLE İLGİLİ KOMPOZİSYON DENEME

kışla ilgili deneme,kış konulu yazı,kışla ilgili kompozisyon,kışın güzellikleri kompozisyon,kış mevsimi ile ilgili kompozisyon deneme,KOMPOZİSYON ÖRNEKLERİ,
      Her mevsimin kendine göre güzellikleri vardır. Bu güzellikler mevsimden mevsime değişir. Kış mevsimi denince de  akıllara zorluklarla dolu olan bir mevsim gelir. Çünkü direk akla soğuk, kar, yağmur, fırtına vb. unsurlar  gelir. Akla gelen bu güçlükler  insanlara sevimsiz gelse dahi  aslında kış mevsiminin zorlukları olduğu kadar güzel tarafları da vardır .Yaz mevsiminde  insanlar tatil yapabilmek için farklı farklı yerlere giden kişiler  kış mevsimi gelir gelmez yuvalarına  geri dönüş yaparlar. Bu da aslında kış mevsiminin aslında ne kadar güzel ve sıcak  bir mevsim olduğunun göstergesidir. Çünkü bu sebep ile  insanlar bir araya gelirler ve genel olarak  evlerinde zaman geçirmeye başlarlar. Şuan günümüzde çokça rastlamasak da kışın evde yanan sıcak  soba ve onun üzerinde pişen kestaneler kış mevsiminin en özel  güzelliklerinden biridir.
      Aynı zamanda küçüklerin  kış mevsimi gelince yapmaktan zevk aldıkları kardan adamlar ve kar topu   kış mevsiminin diğer özelliklerinden  biridir Buna ek olarak  kış mevsimi gelince sokaklarda kalan kişileri  ve hayvanları da unutmamak gerekir. Onlara yardım eli uzatmalı ve olanaklarımız  doğrultusunda elimizden gelen sıcak alanları onlara  sağlamalıyız. İşte bu sebeplerden  ötürü kış mevsimi yalnız   kötüyü anımsatmıyor. Kış mevsiminin   paylaşma mevsimi ve duyguların sıcak olduğu bir mevsim olduğunu belirtebiliriz. Yani bir olayın hem olumlu hem de olumsuz tarafları vardır. Bizler olayı hep iyi tarafından değerlendirmeliyiz. Kış da böyle bir mevsimdir işte.


Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.