olmayan ülke kitabının özeti


 OLMAYAN ÜLKE KİTABININ ÖZETİ AHMET ÜMİT
KİTAP ÖZETLERİ,olmayan ülke kısa özet,olmayan ülke konusu,olmayan ülke kahramanları,olmayan ülke uzun özet,olmayan ülke kitabının özeti,


Büyücüler, ay tozundan oldukları  için topraktan gelen insanları küçümsermiş. İnsanlar da büyücülerin kendilerinden çok daha yetenekli olmasını çekemez, onları uğursuz sayarmış.

 Böylece bu 2  zeki varlık karşılıklı hep düşmanlık besler, birbiriyle hep savaşırmış. Bu savaşların sonuncusu, yeryüzünün en güzel köşelerinden   olan Gül Ovası'nda, insanların kurduğu akıl ülkesinin topraklarından birinde yaşanmış. Akıl Ülkesinin Padişah'ı, Hayal Ülkesi'nin Büyücü Kralı'nı yenmiş. Herkes mutlu ve mesut bir şekilde yaşamış.


KİTAPLA İLGİLİ GENEL BİLGİLER
Yazar: Ahmet Ümit
Yayınevi: Everest Yayınları
ISBN: 9786051417103
Sayfa: 170 sayfa

Kitabın konusu:
Olayda geçen kahramanlar:
Konunun geçtiği yer ve zaman:
Ana tema:
Çıkarılan sonuç:
Kitabı anlatan atasözü veya deyim


Büyücüler, ay tozundan yaratıldıkları için topraktan gelen insanları küçümsermiş. İnsanlar da büyücülerin kendilerinden daha yetenekli olmasını çekemez, onları uğursuz sayarmış. Böylece bu iki zeki varlık karşılıklı hep düşmanlık besler, birbiriyle hep savaşırmış.

Bu savaşların sonuncusu, yeryüzünün en güzel köşelerinden biri olan Gül Ovası’nda, insanların kurduğu akıl ülkesinin topraklarından birinde yaşanmış.
olmayan ülke kitabının özeti,olmayan ülke kısa özet,olmayan ülke uzun özet,olmayan ülke konusu,olmayan ülke kahramanları

Share:

1 yorum:

  1. kitabı çok okumadım ama özeti sayasinde artı aldım çok çakalız dimi eeeeeee heheeeeeeee :) :)

    YanıtlaSil

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.