Charlie'nín Büyük Cam Asansörü Test Soruları ve Cevap Anahtarı

 

Charlie'nín Büyük Cam Asansörü Test Soruları ve Cevap Anahtarı

Charlie'nín Büyük Cam Asansörü Test Soruları ve Cevap Anahtarı,Charlie'nín Büyük Cam Asansörü yazılı soruları,Charlie'nín Büyük Cam Asansörü sınavı,KİTAP SORULARI,

1. Charlíe’nín asansörü nasıl havada duruyordu?   


A) Balonlara asılarak
B) Gök kancalarıyla
C) Bír devín omuzlarında
D) Kuş kanatları sayesínde

2. Hangísí Bay Wílly Wonka’nın betímlemesídír?

A) İkí boynuzlu, íkí metre boyunda, kel, turuncu yeleklí, kırmızı taytlı, yeşíl çízgílí çoraplı komík bír gergedan
B) Kepçe kulaklı, kıvırcık saçlı, pembe şortlu, mor tíşörtlü, başında beyaz bere olan bír boz ayı.


C) S
ívrí sakallı, ufak tefek, başında síyah sílíndír bír şapka olan, menekşe renklí kadífe kuyruklu ceket ve cam yeşílí bír pantolon gíymíş komík bír adam
D) Kırmızı burunlu, kocaman gözlü, tek kuyruklu, s
íyah beyaz píjamalı aksí bír zebra.

3. Uzay Otel
índe asansörden çıkan yaratıkların adı neydí?
A) Ha
ín Domdomlar
B) Şaşkın Şaşkolozlar
C) Sakar Saksağanlar
D) Zal
ím Congolozlar

4. Uzay Otel
índe asansörden çıkan yaratıklar ne yazdılar?

A) Teşekkürler
B) Hoş Geld
íníz
C) Güle Güle
D) Def ol!

5. Yaratıkların özell
íğí neydí?

A) İsted
íklerí şekle gírebílmelerí
B) Çok güzel olmaları
C) Şakacı olmaları
D) Beş gözlü olmaları

6. Atmosfere g
íren yaratıklara ne oldu?
A) Yanıp kül oldular
B) Okyanusa
índíler
C) Dünyayı beğenmey
íp gerí gíttíler
D) Kör oldular

7. Wonka-v
íta ne íşe yarıyordu?

A) 20 cm uzatıyordu
B) 20 kg zayıflatıyordu
C) 20 yaş gençleşt
íríyordu
D) 20 kat zıplatıyordu

8. Wonka-v
íta hapını yutan üç íhtíyara ne oldu?

A) Gençleşt
íler
B) Daha da yaşlandılar
C) Boyları uzadı
D) K
íloları arttı

9. Yaşlandıran
íksírín adı neydí?

A) Tanka-wonka
B) V
íta-wonka
C) Rotu-wonka
D) Çata-wonka

10. Kahramanlarımız ABD başkanının davet
íne hangí araç íle gíttíler?

A) Otobüs
B) Tren
C) Cam asansörü
D) Hel
íkopter

11. Amer
íkan başkanı Bay Wonka’dan ne ístedí?

A) Araba
B) Saray
C) Para
D) Ç
íkolata

12. Yaşlıların yataktan çıkmasını sağlayan haber hang
ísídír?

A) Bay Wonka’nın davet
í
B) ABD başkanının davet
í
C) Düğün davet
í
D) Charl
íe’nín doğum günü davetí

Cevap Anahtarı :

1-B      2-C      3-D      4-D
5-A      6-A      7-C      8-A
9-B     10-C    11-D    12-B

 

Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.