Buzdolabındaki Köpek Kısa Kitap Özeti


Buzdolabındaki Köpek Kısa Kitap Özeti

 Alınan soğuk iklim köpeğinin sıcakta yaşayamadığını anlatan çok güzel bir eser. Tabii ki Behiç Ak 'ın kalemiyle...

 ÖZET: 

Cem'in halası, hiç yerinde duramaz. Köy sakinleri dahi şaşırır bu duruma. Sevgi Hanım kimseye benzemiyordur. Her zaman yapacak bir işi, gideceği bir yeri vardır mutlaka. Birgün Sevgi Hanım köye geldiğinde Cem'e Rusya'dan aldığı bir Husky cinsi  yavrusu getirir. Cem havalara uçar tabii; loakin anne ve babası farklı düşünüyorlardır. 
Afacan, büyümeye başladı. Artık köyün sıcak havası onu rahatsız etmeye başlamıştır. Dahası bir keresinde kaybolduğunda, dondurmacının buzluğunda uyurken bulunmuştur. Afacan, günün birinde yine ortadan kaybolur.

Eğer bir köpek almayı düşünüyorsanız, yaz günlerinin sıcağına dayanabilecek bir köpek seçmelisiniz. Köpekleri  seviyorum. Huskyleri de. Lakin asla Türkiye'de husky cinsinden bir köpek almam. Yolda yürürken birsürü köpek görüyorum. Dili dışarıda soluk soluğa bir Husky... Yazık değil mi o canlılara da. İnsanlar bazen o kadar bencil oluyorlar ki diğer canlıları hiç düşünmüyorlar. Bunu anlamak için küçük bir empati yeterli. Sadece, kendimizi köpeğin yerine koymalıyız.

Buzdolabındaki Köpek Kısa Kitap Özeti,Buzdolabındaki Köpek uzun özeti,Buzdolabındaki Köpek behiç ak,Buzdolabındaki Köpek konusu kişileri,KİTAP ÖZETLERİ,
Share:

1 yorum:

  1. Nasılsınız iyimisiniz kusura bakmayın rahatsiz ettiğim için kusura bakmasın

    YanıtlaSil

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.