yaşadığınız yerdeki çevre ulaşım trafik vb. sorun için mektup

YAŞADIĞINIZ YERDEKİ ÇEVRE , ULAŞIM , TRAFİK VB. SORUNLARDAN BİRİNİ SEÇİNİZ. SEÇTİĞİNİZ SORUNU MEDYA ARACILIĞI İLE GÜNDEME GETİRMEK BÖYLECE YÖNETCİLİERİN ÇÖZÜM YÖNÜNDE KARAR ALMALARINI SAĞLAMAK İÇİN MEKTUP YAZINIZ.

MEKTUP

Aşağıdaki noktalı yerleri kendinize uygun bir şekilde doldurabilirsiniz. Yazacağınız mektubun sağ üst köşesine tarih atmayı da unutmayınız.












Sayın ……….. Gazetesi Editörü,

   Ben …… ili ………….. Mahallesinde oturmaktayım. Sizinle iletişime geçmemin ana sebebi mahallemizde biriken çöplerin belediye tarafından alınmaması. Konuyla ilgili gerekli yerlere defalarca dilekçe yazmama rağmen bu sorunumuza herhangi bir sorun bulunamadı. Sizden bu konuda yardım talep etmekteyim. Eğer konuyu gazetenize taşırsanız bu konuya yetkililerin daha da dikkat edeceğini düşünüyorum. Çünkü sizler milletin ortak sesisiniz. Sizler haber yapmak için mahallemize geldiğiniz zaman benim size bıraktığım iletişim adresinden bana ulaşabilirsiniz.  Bu konuda sizlere röportaj yapacağınız kişileri de bulurum. Konuya yeteri kadar eğileceğinizden emin olduğum için sizlere bu mektubu gönderiyorum.  İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

İletişim Adresi
……..Mahallesi 4. Sokak
No:6 kat:2
Daire:4


Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.