bir buluş yapacak olsaydınız bu ne olurdu

BİR BULUŞ YAPACAK OLSAYDINIZ BU NE OLURDU? BULUŞUNUZUN ÖZELLİKLERİNİ NEREDE NASIL KULLANILIR? YAŞANTIMIZA NASIL KOLAYLIK SAĞLAR  BELİRTEREK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZINIZ.
                Ben bir buluş yapacak  olsam karşımdaki kişinin zihnini  okuyan bir cihaz geliştirmeyi   isterdim. Böylece karşımdaki kişinin  benim hakkımda ne düşündüğünü önceden bilip ona göre davranırdım. Onun yapacağı davranışlara  daha önceden bulup çareler arardım.
Lakin bu icadımı da hiç kimseye söylemezdim. Çünkü   söylersem karşımdaki insan bana ona göre farklı  davranabilir. Tabi bu icadın olumsuz yönleri de var.  Mesela sürekli arkadaşlarım ile benim aramı bozan bir buluş  olabilir. Ayrıca bu icadı polislerin kullanımı için verirdim . Çünkü bu icadım en çok onların işine yarar. Her önüne gelene bu buluşu  vermem. Çünkü toplumda yaşayan insanların hep birbirleri ile araları kötü olur. Bu da toplum sağlığı için iyi bir icat  olmaz. Eğer polislere verecek olur isem onlar karşılarındaki insanın  ne düşündüğünü bilir ona göre de gerekli tedbirleri  alır. Böylece bizler güven içinde yaşarız.

BAŞKA BİR İCAT  YAPACAK OLSAM:
Ben bir icat  yapacak olsam hastalıkları önceden bir yere  haber veren bir icat  yapardım. Çünkü insanların birçoğunun ölüm nedeni  geç teşhiş edilmesi oluyor hastalıklarının. Önceden teşhis eden bir icat  yapar isem birçok insanın hayatını kurtarmış olurum. Bu şekilde de insanlığa çok yararlı  bir birey olurum.


Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.