mutlu kentin yöneticisi kısa kitap özeti emin özdemir


MUTLU KENTİN YÖNETİCİSİ KISA KİTAP ÖZETİ EMİN ÖZDEMİR
Kitapta Emircan’ın bilge babası, bir kitap yazmış onun için. Bu kitabı okuyor; Söylenenleri eksiksizce yerine getiriyor Emircan. Dilini, duygu ve düşünce dünyasını geliştiriyor. Dertli bir kente yönetici seçmek için düzenlenen büyük bir yarışmaya katılıyor. Nice soruların doğru yanıtını bularak yönetici oluyor kente. 

MUTLU KENTİN YÖNETİCİSİ KISA KİTAP ÖZETİ
Bir bilge vardır bu bilgenin karsını erken ölür. İki çocuğuyla tek başına kalır. Bir gün gelir bilge ölür. Oğullarının birine 100 altın birine ise kendi yazdığı bir kitabı verir. Bu kitabı verdiği oğlu büyür ve başka bir ülkeye gider bu ülkenin adı ‘DERTLİKENT’bu ülkeye bir yönetici gerekir bu çocuk bu ülkenin yöneticisi olmak için sınava girer ve kazanır.
KİTAP YORUMU
Anadilini doğru, güzel, etkili kullanma insanın başarısını nasıl etkiliyor? Mutlukent’in Yöneticisi bu soruyu değişik yönleriyle yansıtan bir masal. Ama öyle sıradan, alışılmış, dümdüz bir masal değil. Masal içinde masal yöntemiyle yazılmış. 
ÖNERİLEN KİTAP
Kitabı okurken Emircan’la birlikte siz de bu soruları yanıtlayacak, yarışmanın heyecanını yaşayacaksınız. Yalnız çocukların değil, annelerin, babaların, öğretmenlerin de tat alarak okuyacakları bir kitap

KİTAP BİLGİSİ
Yayın Tarihi
2005-11-08
ISBN
9754992991
Baskı Sayısı
1. Baskı
Dil
TÜRKÇE
Sayfa Sayısı
135
Cilt Tipi
Karton Kapak
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Boyut
13.5 x 21 cm


Share:

3 yorum:

AŞAĞIDAKİ YORUM YAPMA BİÇİMİNİ ANONİM YAPIP YORUM YAPABİLİRİSİNİZ.YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.